אוכל
צילום׃ Nell Redmond, Istock

"ביסק" עגבניות וג`ין עם קוביות דלעת

מרק עגבניות שמנתי עם נגיעות ג'ין לחורף חם

| מועצת הבקר והחלב | פורסם 01/04/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 1 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 קופסת עגבניות קלופות
2 בצלים קלופים וחתוכים
50 גרם חמאה
3 פקקים של ג`ין
15 קוביות (בגודל 2 ס"מ כל אחת) של דלעת קלופה וחתוכה
מלח ופלפל בנדיבות
3 כפות דבש
3 בקבוקי מיץ עגבניות
1 מכל קטן רסק עגבניות
3 כפות שמיר קצוץ
1 מכל שמנת מתוקה
1 פלפל קלוי, קלוף וקצוץ

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצלים בחמאה בסיר גדול, עד שיזהיבו.

2 מרסקים את העגבניות במעבד מזון, מוסיפים לבצלים את העגבניות ואת הג`ין ומאדים. בוחשים 10 דקות מוסיפים את קוביות הדלעת ומאדים עוד 5 דקות.

3 מוסיפים את כל יתר החומרים מלבד השמנת, ומבשלים 10 דקות. מרסקים או מועכים ידנית כדי שעדיין ישארו במרק פיסות ירק שנעים לנגוס בהן אחר כך.

 

4 מנמיכים להבה, מבשלים שעה ומוסיפים את השמנת.