צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
מבשלים עם הילדים: סוכריות פילו ומוצרלה
זה לוקח רק רבע שעה, והתוצאה גם יפה וגם טעימה: עלי פילו בצורת סוכריה ממולאים במוצרלה, עם רוטב עגבניות שהילדים ייהנו להכין וייהנו לזלול
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 18/08/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (8 מנות):
לסוכריות:
בצק פילו
רוטב עגבניות
אצבעות מוצרלה (כזה, כמו של תנובה)
שמן זית להברשה
לרסק עגבניות:
1 קופסה שימורים גדולה של קוביות עגבניות או עגבניות מרוסקות
כף רסק עגבניות
2 שיני שום כתושות
2 כפות שמן זית
חצי כפית סוכר
כמה עלי בזיליקום
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1 מפשירים את בצק הפילו במקרר יום קודם.
2 מכינים רוטב עגבניות: מכניסים את המרכיבים לסיר, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 15 דקות נוספות.
3 מפרידים שני עלים מהבצק שהפשרנו, וכל עלה חותכים ל-4 רבעים.
3 מורחים כל רבע במעט רוטב עגבניות, מניחים אצבע מוצרלה ומגלגלים סביבה.
4 מהדקים את הקצוות ומגלגלים בעדינות.
5 מברישים במעט שמן זית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות לכ-10 דקות, עד שהבצק מזהיב.
6 מגישים עם רוטב עגבניות.
בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל