הקבאב של סימו
קבב משובח ועסיסי
| גיל חובב מגיש:המנה של המדינה
| פורסם 02/10/08
- זמן עבודהשעה ורבע
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (6 מנות):
400 גרם מכסה הצלע
300 גרם שפונדרה
300 גרם כתף בקר
200 גרם בצל קצוץ דק
1 צרור פטרוזיליה קצוץ
מעט עמבה
מעט פלפל שחור גרוס
מעט מלח
אופן ההכנה:
1 טוחנים את כל סוגי הבשר יחד במטחנת בשר.2. מעבירים את הבשר הטחון לקערת ערבוב ומוסיפים את שאר הרכיבים.3. לשים בעזרת הידיים מספר דקות, לקבלת מסה אחידה.4. מעצבים קבב סביב שיפוד מתכת. מעבירים את השיפודים למקרר לשלוש שעות לפחות. מוציאים עשר דקות לפני הצלייה5. צולים על גריל פחמים מעל לאש לא חזקה על מנת שהקבב יצלה באטיות.6. מגישים חם עם עגבניות ובצל צלויים בגריל, טחינה, סלט עם פטרוזיליה ופיתות חמות.