עוף בסלרי
כל מי שאוהב את הירק הנפלא הזה מוזמן ליהנות מעוד מנה בריאה, פשוטה וטעימה בטירוף
| שומרי משקל
| פורסם 30/08/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (6 מנות):
1 כף שמן
1 בצל גדול קצוץ
6 כרעי עוף קטנים ללא העור
גבעולי סלרי אמריקני חתוכים לפיסות באורך 4 ס"מ
1 כוס מים
מלח, פלפל שחור ופפריקה לפי הטעם
אופן ההכנה:
1 מחממים בסיר גדול מאד את השמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שיזהיב קלות.
2 מוסיפים את כרעי העוף ומטגנים דקות אחדות.
3 מוסיפים את הסלרי והתבלינים יחד עם כוס מים, ומבשלים על אש נמוכה כ- 45 דקות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!