צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
פשטידת בצל ובטטה
אלתור מוחלט שהתגלה כהברקה. שווה לנסות
ליה שומרון, יועצת קולינרית | mako אוכל
| פורסם 29/12/11
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (6 מנות):
קינמון, כוסמין, שמן לטיגון
3 ביצים
1 בטטה גדולה מגוררת
4 בצלים חתוכים בינוני
2 גבעולי בצל ירוק חתוכים
1 כוס מים
1/2 כוס שמן קנולה
1/2 כוס קמח שיפון או קמח מלא
1 כוס קמח כוסמין או קמח מלא
1 כפית אבקת אפייה
1.5 כפיות מלח
מעט קינמון (לפי הטעם, אפשר גם לוותר)
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
2 טורפים את הביצים, מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים רק עד שנוצרת בלילה אחידה (מומלץ לא לערבב יותר מדי).
3 משטחים בתבנית משומנת קלות ואופים במשך כ-30 דקות או עד שהחלק העליון משחים.