צילום׃ אוריה גבע, אוצר מאכלי העדות, על השולחן
צימעס דלעת
גרסה אסיאתית למנת הגזר הפולנית עם טוויסט חריף, מנה פשוטה וקל להכנה
עומר מילר | אוצר מאכלי העדות, על השולחן
| פורסם 27/03/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (6 מנות):
1 ק”ג (נטו) דלעת קלופה מנוקה מזרעים וחתוכה לקוביות בגודל 4 ס”מ
1 מקל קינמון שבור
1/2 כפית צ’ילי גרוס
3 כפות סוכר חום
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס
להגשה:
קורט קינמון טחון
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מערבבים את כל החומרים ומניחים בתבנית. מכסים ברדיד אלומיניום.
3 אופים 45 דקות עד שהדלעת רכה אך שומרת על מרקמה.
4 לפני ההגשה בוזקים מעל קינמון טחון.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!