אוכל
צילום׃ אוריה גבע, אוצר מאכלי העדות, על השולחן

צימעס דלעת

גרסה אסיאתית למנת הגזר הפולנית עם טוויסט חריף, מנה פשוטה וקל להכנה

עומר מילר | אוצר מאכלי העדות, על השולחן | פורסם 27/03/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 0.8 206 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

1 ק”ג (נטו) דלעת קלופה מנוקה מזרעים וחתוכה לקוביות בגודל 4 ס”מ

1 מקל קינמון שבור

1/2 כפית צ’ילי גרוס

3 כפות סוכר חום

4 כפות שמן זית

מלח ופלפל שחור גרוס

להגשה:

קורט קינמון טחון

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 מערבבים את כל החומרים ומניחים בתבנית. מכסים ברדיד אלומיניום.

3 אופים 45 דקות עד שהדלעת רכה אך שומרת על מרקמה.

4 לפני ההגשה בוזקים מעל קינמון טחון.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> כל המתכונים לראש השנה