אוכל
צילום׃ בועז לביא, יחסי ציבור

חציל בלאדי קלוי בטחינה

מתכון למנה הכי פשוטה שיש: מערבבים, קולים ואוכלים. תוספת נהדרת שמשדרגת כל פיקניק

דוחול ספאדי | מסעדת דיאנא | פורסם 17/04/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 47 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

2 חצילים טריים ויפים (מזן בלאדי)

לטחינה:

כוס טחינה גולמית

מיץ מ-3-4 לימונים

2 שיני שום, כתושות

מלח

אופן ההכנה:

1 להכנת הטחינה: מערבבים בקערה את הטחינה, מיץ הלימון, השום והמלח. אם הטחינה סמיכה מוסיפים קצת מים.

2 קולים את החצילים על הגריל או על להבת גז עד שהם מתרככים.

3 שופכים את הטחינה על החציל, מקשטים בפפריקה ובעלים ירוקים (זעתר, פטרוזיליה או עלי ראשד).

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!