צילום׃ בועז לביא, יחסי ציבור
חציל בלאדי קלוי בטחינה
מתכון למנה הכי פשוטה שיש: מערבבים, קולים ואוכלים. תוספת נהדרת שמשדרגת כל פיקניק
דוחול ספאדי | מסעדת דיאנא
| פורסם 17/04/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
2 חצילים טריים ויפים (מזן בלאדי)
לטחינה:
כוס טחינה גולמית
מיץ מ-3-4 לימונים
2 שיני שום, כתושות
מלח
אופן ההכנה:
1 להכנת הטחינה: מערבבים בקערה את הטחינה, מיץ הלימון, השום והמלח. אם הטחינה סמיכה מוסיפים קצת מים.
2 קולים את החצילים על הגריל או על להבת גז עד שהם מתרככים.
3 שופכים את הטחינה על החציל, מקשטים בפפריקה ובעלים ירוקים (זעתר, פטרוזיליה או עלי ראשד).
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!