אוכל
צילום׃ mako אוכל

מיני פשטידות קטנות וכתומות

הן קטנות, כתמתמות, מתקתקות והכי כיף: לא משמינות. מתכון שיצריך מכם לשבת קצת לקלף ולגרר ירקות, אבל אחר כך התנור יעשה את שאר העבודה

נועה דורון-פנוש | mako אוכל | פורסם 12/12/13 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 72 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (24 מנות):

200 גרם דלעת מגוררת דק

2 גזרים מגוררים דק

1 בטטה קטנה מגוררת דק

2 כפות קוטג' 3%

150 גרם גבנ"צ 9% מגוררת

50 גרם פרמז'ן

3 שיני שום קצוצות

כוס עלי בזיליקום קצוצים

3 כפות שמן

4 ביצים

מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה דלעת, גזר ובטטה. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב.

 

2.  מחממים תנור ל- 180 מעלות.

 

3 ממלאים בתערובת תבניות מאפינס קטנות או מנז'טים קטנים משומנים.

 

4 אופים בתנור כחצי שעה, או עד שהפשטידות מוצקות וזהובות.

 

* כל מנה כוללת 60 קק"ל.

 

* נועה דורון-פנוש היא דיאטנית ברשת סטודיו C סניף דיזנגוף

 

הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו  C

 

>> בשבוע שעבר הכנו מרק קרם זוקיני

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!