צילום׃ mako אוכל
מיני פשטידות קטנות וכתומות
הן קטנות, כתמתמות, מתקתקות והכי כיף: לא משמינות. מתכון שיצריך מכם לשבת קצת לקלף ולגרר ירקות, אבל אחר כך התנור יעשה את שאר העבודה
נועה דורון-פנוש | mako אוכל
| פורסם 12/12/13
- זמן עבודהשעה
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (24 מנות):
200 גרם דלעת מגוררת דק
2 גזרים מגוררים דק
1 בטטה קטנה מגוררת דק
2 כפות קוטג' 3%
150 גרם גבנ"צ 9% מגוררת
50 גרם פרמז'ן
3 שיני שום קצוצות
כוס עלי בזיליקום קצוצים
3 כפות שמן
4 ביצים
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה דלעת, גזר ובטטה. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב.
2. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
3 ממלאים בתערובת תבניות מאפינס קטנות או מנז'טים קטנים משומנים.
4 אופים בתנור כחצי שעה, או עד שהפשטידות מוצקות וזהובות.
* כל מנה כוללת 60 קק"ל.
* נועה דורון-פנוש היא דיאטנית ברשת סטודיו C סניף דיזנגוף
הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C
>> בשבוע שעבר הכנו מרק קרם זוקיני
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!