צילום׃ שרית נובק, mako אוכל
מיני פיצות מהירות של תרד וגבינות
הילדים של היום לא בטוח מכירים את פופאי המלח, אבל את הפיצות שלו הם ישמחו להכיר: פיצות קטנטנות, זריזות להכנה ונעימות לנשנוש
שרית נובק | mako אוכל
| פורסם 01/08/13
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
כף חמאה
עלי תרד
מלח ופלפל
פיתות ביס מחיטה מלאה
שמן זית
גבינת עיזים בגליל (למשל פרומעז, או למי שרוצה פחות שומן, יש גבינת עיזים בגליל של צוריאל 9% שומן)
מוצרלה מגורדת
אופן ההכנה:
1 ממיסים חמאה במחבת ומאדים מעט את עלי התרד, עד שהם מתרככים. ממליחים ומפלפלים.
2. חותכים את הפיתות באמצע, כך שמכל פיתה יתקבלו שני עיגולים.
3. מורחים את חצאי הפיתות במעט שמן זית, ולאחר מכן מורחים על כל פיתה גבינת עיזים.
4. מעל הגבינה מפזרים ברישול עלי תרד, ומעל מפזרים מוצרלה.
5. מכניסים לתנור לכ-10 דקות בחום של 180 מעלות, עד שהגבינה נמסה והשוליים מזהיבים מעט.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
בקרו בבלוג של שרית - Misspetel