אוכל
צילום׃ אור גץ, iStock

קומפוט פירות אביבי

קינוח מושלם אחרי ארוחה כבדה, או סתם כחטיף מתוק וטעים

יואב בלימן | מסעדת פרידה קאלו | פורסם 17/03/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 29 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

2 תפוחי עץ חתוכים לקוביות

2 אגסים חתוכים לקוביות

2 אפרסמונים חתוכים לקוביות

50 גרם משמשים מיובשים חצויים

50 גרם שזיפים מיובשים חצויים

50 גרם צימוקים

2 כוסות יין לבן יבש

כוס סוכר

2 כוכבי אניס

2 מקלות קינמון

2 כפיות תמצית וניל

אופן ההכנה:

שמים את כל המרכיבים בסיר עם ליטר וחצי מים. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה-שעה, עד שהפירות מתרככים לגמרי. מצננים היטב ומגישים קר.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לפסח