צילום׃ אור גץ, iStock
קומפוט פירות אביבי
קינוח מושלם אחרי ארוחה כבדה, או סתם כחטיף מתוק וטעים
יואב בלימן | מסעדת פרידה קאלו
| פורסם 17/03/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (6 מנות):
2 תפוחי עץ חתוכים לקוביות
2 אגסים חתוכים לקוביות
2 אפרסמונים חתוכים לקוביות
50 גרם משמשים מיובשים חצויים
50 גרם שזיפים מיובשים חצויים
50 גרם צימוקים
2 כוסות יין לבן יבש
כוס סוכר
2 כוכבי אניס
2 מקלות קינמון
2 כפיות תמצית וניל
אופן ההכנה:
שמים את כל המרכיבים בסיר עם ליטר וחצי מים. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה-שעה, עד שהפירות מתרככים לגמרי. מצננים היטב ומגישים קר.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!