סיגרים במילוי חבושים
המתכון של אהרוני לסיגרים במילוי מפתיע ומתוק
ישראל אהרוני | שיעור פרטי עם אהרוני
| פורסם 13/10/08
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
לסיגרים
דפי בצק פילו מוכן
מילוי לסיגרים
3 חבושים קלופים חתוכים לקוביות קטנטנות
5 כפות שמן
חצי כוס סוכר
חצי כוס צימוקים מושרים במיץ לימון
כפית קליפת לימון מגורדת
כפית מיי פריחת הדרים
לרוטב דבש מתובל
לכל כוס דבש מוסיפים:
מקל וניל
מקל קינמון
1 כוכב אניס
3 תרמילי הל
סרט מחצי קליפת לימון
כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ
מבשלים 30 דק' על להבה נמוכה ( לא מביאים לרתיחה)
אופן ההכנה:
מטגנים מעט את קוביות החבושים. מוסיפים סוכר, צימוקים מושרים יחד עם המיץ ומבשלים כמה דקות. אם צריך מוסיפים מעט מים. מקררים במסננת. גוזרים את בצק הפילו לריבועים של כ-12 ס"מ. מורחים כל ריבוע בחמאה מומסת עם מברשת. שמים גליל שקדים על צלע הריבוע. מקפלים שוליים ומגלגלים לסיגרים. שמים על תבנית ע נייר אפייה משומן ואופים בחום של 200 מעלות כ-15 דקות. מעבירים לכלי ומפזרים מעל את אבקת הסוכר.