אוכל
צילום׃ דנה בר-אל שוורץ

חריימה

הנסיכה של המטבח המרוקאי

| mako | פורסם 29/12/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 139 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

1 רסק עגבניות
10-12 שיני שום מקולפות
1 כף פפריקה חריפה
2 כפיות פפריקה מתוקה
1 כפית כמון
כפית מלח
6 חתיכות נסיכת הנילוס
חצי כוס שמן
1 כוס מים

אופן ההכנה:

1 מרסקים יחד את השום והפלפל החריף (אפשר ידנית ואפשר במעבד מזון). מוסיפים את התבלינים והמלח ומערבבים. 2. מטגנים את התערובת שהתקבלה כשתי דקות. 3. מוסיפים את רסק העגבניות והמים ומערבבים היטב. 4. מוסיפים את הדגים לסיר (בשכבה אחת) ומוסיפים מים עד שהם מכוסים כמעט לגמרי. מביאים לרתיחה, מקטינים את האש ומניחים להתבשל כ-20 דקות.