אוכל
תמונת AVI׃ דרך אוכל, דרך האוכל 1

ברבוניות

דגים במרינדה בסגנון טורקי

אלפרד יבניסק וג'אן אסלן | גלריית המומחים | פורסם 07/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.3 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

1 ק"ג בורבוניות
חצי כוס מיונז
רבע כוס מיץ לימון
רבע כוס סויה
100 גר' שמיר
100 גר' פטרוזיליה
רבע כוס חומץ
פלפל גרוס
מלח
חצי כוס רצועות גמבה חמוצה

אופן ההכנה:

מנקים את הברבוניות מהאדרות, מכינים רוטב מהמרכיבים הבאים: מיונז, מיץ לימון, סויה, שמיר, פטרוזיליה, חומץ, פלפל גרוס ומלח. משרים את הדגים במרינדה למשך 8 שעות במקרר ולאחר מכן מגישים.