תמונת AVI׃ דרך אוכל, דרך האוכל 1
ברבוניות
דגים במרינדה בסגנון טורקי
אלפרד יבניסק וג'אן אסלן | גלריית המומחים
| פורסם 07/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
1 ק"ג בורבוניות
חצי כוס מיונז
רבע כוס מיץ לימון
רבע כוס סויה
100 גר' שמיר
100 גר' פטרוזיליה
רבע כוס חומץ
פלפל גרוס
מלח
חצי כוס רצועות גמבה חמוצה
אופן ההכנה:
מנקים את הברבוניות מהאדרות, מכינים רוטב מהמרכיבים הבאים: מיונז, מיץ לימון, סויה, שמיר, פטרוזיליה, חומץ, פלפל גרוס ומלח. משרים את הדגים במרינדה למשך 8 שעות במקרר ולאחר מכן מגישים.