אוכל
צילום׃ DreamBigPhotos, Istock

אגרול של מסעדת ג'ירף

במילוי עוף, גזר, פטריות ונבטים

| מסעדת ג'ירף | פורסם 01/07/09 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 267 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

1 כרוב לבן בינוני חתוך לרצועות דקות (ללא הבסיס הקשה)
כוס מלאה מקלוני גזר דקים מאוד
כוס נבטים סינים
רבע כוס פטריות פנגוס חתוכות לרצועות דקות (משרים את הפטריות במים לילה לפני במקרר)
1 כף שום כתוש
חצי כפית-כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ
2 כפות סוכר
1 כף מלח
2 כפות סויה
100 גרם חזה עוף חתוך לרצועות דקיקות
5 ניירות אגרול
1 כפית פלפל לבן

אופן ההכנה:

1 שמים מעט שמן במחבת גדולה. מטגנים את השום, הג'ינג'ר וחזה העוף. מוספים את הכרוב הגזר מלח פלפל ונבטים בסוף (שלא יהיו סמרטוטים). מטגנים עוד מספר דקות, מוסיפים את הסויה ומורידים מהאש.2. שמים את התערובת במסננת (כדי להוציא את עודפי הנוזלים, רצוי להפעיל מעט לחץ על התערובת) מקררים את התערובת.3. מערבבים מעט קמח ומים ליצור מעין "דבק" .4. מחלקים את התערובת ל- 5 מנות (בתוך ניירות האגרול). מגלגלים "סיגרים" עבים "ומדביקים" בעזרת תערובת הדבק.5. מטגנים בשמן עמוק בטמפרטורה של 200 מעלות עד לקבלת צבע זהוב.מגישים עם רוטב חמוץ מתוק.