צילום׃ יחסי ציבור
סופריטו
ריחות משכרים של עוף ותפוחי אדמה שניצלו לאט לאט עם הרבה שום
מאיר אדוני | mako אוכל
| פורסם 06/10/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (6 מנות):
4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות של 5 ס"מ
1 כוס שמן לטיגון
6 יח כרעיים
3 בצלים חתוכים לרבעים
2 ראשי שום מפורקים לשינים עם הקליפה
1 כף שטוחה של כמון
מלח ופלפל
1/4 כוס מים
אופן ההכנה:
1 מטגנים את קוביות תפוחי האדמה בשמן החם ומספיגים במפית נייר את השומן העודף.
2 משחימים את כרעי העוף בסיר רחב יחד עם הבצלים. מוסיפים את תפוחי האדמה השום והתיבול ומטגנים עוד דקה-שתיים. מוסיפים רבע כוס מים, מכסים, מבשלים לאט כשעה וחצי ומגישים.
*מכינים מראש לפני החג ומחממים כרבע שעה ביציאת החג.