אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

סופריטו

ריחות משכרים של עוף ותפוחי אדמה שניצלו לאט לאט עם הרבה שום

מאיר אדוני | mako אוכל | פורסם 06/10/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.7 91 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות של 5 ס"מ

1 כוס שמן לטיגון

6 יח כרעיים

3 בצלים חתוכים לרבעים

2 ראשי שום מפורקים לשינים עם הקליפה

1 כף שטוחה של כמון

מלח ופלפל

1/4 כוס מים

אופן ההכנה:

1 מטגנים את קוביות תפוחי האדמה בשמן החם ומספיגים במפית נייר את השומן העודף.

2 משחימים את כרעי העוף בסיר רחב יחד עם הבצלים. מוסיפים את תפוחי האדמה השום והתיבול ומטגנים עוד דקה-שתיים. מוסיפים רבע כוס מים, מכסים, מבשלים לאט כשעה וחצי ומגישים.

*מכינים מראש לפני החג ומחממים כרבע שעה ביציאת החג.