אוכל

תבשיל בשר ופסטה

הגירסה המשודרגת של רוטב הבולונז בתבשיל בשר ועגבניות בניחוחות רוזמרין

חיים כהן | מבשלים ביחד | פורסם 03/03/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.9 46 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

½ ק"ג בשר טחון
3 כפות שמן זית
קמצוץ רוזמרין טרי קצוץ
2 כף רסק עגבניות
2 עגבניות מגורדות בפומפיה
1 חבילה פסטה ספגטי
מלח ים
פלפל שחור

כלים

מטחנת בשר
קירשי חיתוך
סכין פירוק
סכיני שף
פומפיה
סיר פסטה
מחבת טפלון ביינונית
צלחת הגשה

אופן ההכנה:

1 מביאים סיר מים גדול לרתיחה ומבשלים את הפסטה.

2 במקביל מבשלים את הבשר בסיר עם מעט מים, רוזמרין ומלח במשך 8 דקות. 

3 מוסיפים עגבניות מגורדות, רסק עגבניות, מלח ופלפל שחור ומבשלים כ-7 דקות.

4 כשהפסטה מוכנה מצרפים אותה למחבת ומקפיצים כדי לחבר בין הרוטב לפסטה.