צילום׃ angi71, Istock
פטריות ממולאות גבינה
פטריות אפויות ממולאות בתערובת גבינות מבעבעת
אבי שליסל | null
| פורסם 28/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
2 סלסלות פטריות שמפיניון גדולות,
150 גרם גבינת רוקפור
100 גרם פתיתי גבינת פרמז'ן
1/3 גביע גבינת שמנת 5% בטעם טבעי
אופן ההכנה:
אופן ההכנה: 1. מחממים את תנור האפייה לחום של 200 מעלות. 2. שוברים בעדינות את רגלי הפטריות. 3. מגררים את גבינת הרוקפור בפומפייה גסה ומערבבים עם הפרמזן וגבינת השמנת. 4. ממלאים את הפטריות בתערובת הגבינה, מסדרים אותן בכלי חסין אש ואופים בתנור החם כ-5 דקות. מוציאים ומגישים חם.