כבדים בגריל
מנה בשרית שכולם יוכלו ליהנות ממנה. אתם תישענו לאחור ותספגו את המחמאות
גיא סלוק | מונא
| פורסם 07/09/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (1 מנות):
לרוטב שמן הזית
כף שמן זית
2 שיני שום קלופות
פטרוזיליה קצוצה-לפי הטעם
חצי עגבנייה גדולה אדומה מאוד טחונה עם הקליפה
מלח ים
מעט פלפל שחור
1 פלפל שאטה גרוס
בנוסף
150 גרם כבדי עוף נקיים
מלח
פלפל
תימין
עלי רוקט
רוטב שמן זית (ראה מתכון)
אופן ההכנה:
אופן הכנה רוטב שמן זית:
1 מחממים את השמן במחבת. טוחנים את השום במקביל.
2 כשהשמן רותח מכבים את האש ומוסיפים את כל המרכיבים חוץ מהעגבנייה. מערבבים ומעבירים לכלי קר.
3 מוסיפים את העגבניות.
אופן הכנה של המנה:
1 מניחים את הכבדים בקערת ערבוב. מוסיפים מלח, פלפל, תימין ומעט שמן זית.
2 צולים על הגריל עד מידת עשייה rare.
3 בצלחת הגשה מניחים 5-6 עלי רוקט, מזלפים מעט מהרוטב בצלחת.
4 כשהכבדים מוכנים מחזירים לקערה, מוסיפים כף רוטב, מערבבים ומסדרים בצלחת.