אוכל

כבדים בגריל

מנה בשרית שכולם יוכלו ליהנות ממנה. אתם תישענו לאחור ותספגו את המחמאות

גיא סלוק | מונא | פורסם 07/09/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.3 15 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

לרוטב שמן הזית

כף שמן זית

2 שיני שום קלופות

פטרוזיליה קצוצה-לפי הטעם

חצי עגבנייה גדולה אדומה מאוד טחונה עם הקליפה

מלח ים             

מעט פלפל שחור

1 פלפל שאטה גרוס

בנוסף

150 גרם כבדי עוף נקיים

מלח

פלפל

תימין

עלי רוקט

רוטב שמן זית (ראה מתכון)

אופן ההכנה:

אופן הכנה רוטב שמן זית:

1 מחממים את השמן במחבת. טוחנים את השום במקביל.

2 כשהשמן רותח מכבים את האש ומוסיפים את כל המרכיבים חוץ מהעגבנייה. מערבבים ומעבירים לכלי קר.

3 מוסיפים את העגבניות.

אופן הכנה של המנה:

1 מניחים את הכבדים בקערת ערבוב. מוסיפים מלח, פלפל, תימין ומעט שמן זית.

2 צולים על הגריל עד מידת עשייה rare.

3 בצלחת הגשה מניחים 5-6 עלי רוקט, מזלפים מעט מהרוטב בצלחת.

4 כשהכבדים מוכנים מחזירים לקערה, מוסיפים כף רוטב, מערבבים ומסדרים בצלחת.