צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל
בלונדיס שוקולד, קפה ופקאן
במקום בראוניז, אנחנו מכינים הפעם בלונדיס – עוגיות בהירות, רכות וכיפיות עם אגוזים ושוקולד צ'יפס
נטלי לוין | mako אוכל
| פורסם 22/01/14
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
לתבנית מרובעת בגודל 20X20:
75 גרם שמן קוקוס מומס
100 גרם סוכר דמררה
75 גרם (1/3 כוס) סוכר לבן
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל איכותית
1 כפית אבקת נס קפה מגורען
2 כפות ברנדי
1/4 כפית מלח
140 גרם (1 כוס) קמח לבן
150 גרם שוקולד צ'יפס מריר
75 גרם אגוזי פקאן קצוצים
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית מרובעת.
2 בקערה גדולה טורפים יחד שמן קוקוס, סוכר דמררה, סוכר לבן, ביצים, וניל, אבקת נס קפה, ברנדי ומלח עד שמתקבלת תערובת אחידה.
3 מנפים פנימה קמח לבן ומוסיפים שוקולד צ'יפס ואגוזי פקאן קצוצים.
4 מערבבים היטב רק עד שאחיד והתוספות מתפזרות בצורה שווה בתערובת.
5 יוצקים את התערובת לתבנית, מיישרים ואופים במשך כ-20-30 דקות, או עד שהבלונדיס מתייצבים, מזהיבים וקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים.
6 מצננים לחלוטין וחותכים לקוביות.
בקרו בבלוג של נטלי - עוגיו.נט