אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

בלונדיס שוקולד, קפה ופקאן

במקום בראוניז, אנחנו מכינים הפעם בלונדיס – עוגיות בהירות, רכות וכיפיות עם אגוזים ושוקולד צ'יפס

נטלי לוין | mako אוכל | פורסם 22/01/14 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.6 130 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לתבנית מרובעת בגודל 20X20:

75 גרם שמן קוקוס מומס

100 גרם סוכר דמררה

75 גרם (1/3 כוס) סוכר לבן

2 ביצים

1 כפית תמצית וניל איכותית

1 כפית אבקת נס קפה מגורען

2 כפות ברנדי

1/4 כפית מלח

140 גרם (1 כוס) קמח לבן

150 גרם שוקולד צ'יפס מריר

75 גרם אגוזי פקאן קצוצים

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית מרובעת.

 

2 בקערה גדולה טורפים יחד שמן קוקוס, סוכר דמררה, סוכר לבן, ביצים, וניל, אבקת נס קפה, ברנדי ומלח עד שמתקבלת תערובת אחידה.

 

3 מנפים פנימה קמח לבן ומוסיפים שוקולד צ'יפס ואגוזי פקאן קצוצים.

 

4 מערבבים היטב רק עד שאחיד והתוספות מתפזרות בצורה שווה בתערובת.

 

5 יוצקים את התערובת לתבנית, מיישרים ואופים במשך כ-20-30 דקות, או עד שהבלונדיס מתייצבים, מזהיבים וקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים.

 

6 מצננים לחלוטין וחותכים לקוביות.

 

בקרו בבלוג של נטלי - עוגיו.נט

 

>> בשבוע שעבר הכנו מרשמלו תותים