צילום׃ כפיר חרבי, mako אוכל
סלט תירס טרי ועגבניות שרי
כל כך מרענן ופשוט להכנה. מעט מרכיבים בשילוב טעמים מושלם
מיכל אנסקי | מאסטר שף
| פורסם 27/09/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (6 מנות):
לסלט:
6 קלחי תירס טרי (לא מבושל ולא חלוט, רצוי מזן גילי)
1 סלסילה עגבניות שרי מתוקות
פלפל חריף (ירוק)
בצל סגול
חצי צרור כוסברה
כמה עלי נענע
לתיבול:
שמן זית
מיץ מ-1 לימון טרי
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מנקים את הקלחים ומסירים את "בשר התירס" לאורכו של כל קלח – מתקבלות רצועות תירס (לא מבשלים את התירס – אפשר לאכול אותו טרי והתיבול גם יכבוש אותו קלות).
2 חוצים את עגבניות השרי, חותכים את הבצל לרצועות וקוצצים את עשבי התיבול והפלפל החריף.
3 מעבירים את כל הירקות לקערת ערבוב ומתבלים בשמן, לימון, מלח ופלפל. מגישים מיד.