אוכל
צילום׃ כפיר חרבי, mako אוכל

סלט תירס טרי ועגבניות שרי

כל כך מרענן ופשוט להכנה. מעט מרכיבים בשילוב טעמים מושלם

מיכל אנסקי | מאסטר שף | פורסם 27/09/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 16 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

לסלט:

6 קלחי תירס טרי (לא מבושל ולא חלוט, רצוי מזן גילי)

1 סלסילה עגבניות שרי מתוקות

פלפל חריף (ירוק)

בצל סגול

חצי צרור כוסברה

כמה עלי נענע

לתיבול:

שמן זית

מיץ מ-1 לימון טרי

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מנקים את הקלחים ומסירים את "בשר התירס" לאורכו של כל קלח – מתקבלות רצועות תירס (לא מבשלים את התירס – אפשר לאכול אותו טרי והתיבול גם יכבוש אותו קלות).

>> מתכונים לראש השנה

2 חוצים את עגבניות השרי, חותכים את הבצל לרצועות וקוצצים את עשבי התיבול והפלפל החריף.

3 מעבירים את כל הירקות לקערת ערבוב ומתבלים בשמן, לימון, מלח ופלפל. מגישים מיד.