אוכל
תמונת AVI׃ mako

בומבת שוקולד

עוגות אישיות חמות, לצד קצפת ביתית. קינוח שכולו שוקולד

ליהיא נעים | מאסטר שף | פורסם 18/04/12 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.8 30 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (16 מנות):

250 גרם חמאה

500 גרם שוקולד מריר קצוץ

6 ביצים

3/4 כוס סוכר

להגשה:

1 שמנת מתוקה להקצפה

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 ממיסים במיקרוגל חמאה ושוקולד.

3 מקציפים במיקסר במהירות גבוהה את הביצים והסוכר במשך 5 דקות, עד לקבלת קצף בהיר ואוורירי ותפוח מאוד.

4 מקפלים את תערובת השוקולד לתוך קצף הביצים, עד שהתערובת חלקה לגמרי ואחידה בצבעה (נפח התערובת יקטן מעט, וזה בסדר).

5 ממלאים את התבניות בתערובת עד שלושה רבעים מגובה הדפנות.

6 אופים 25 דקות, ולא יותר.

7 להגשה: מקציפים שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת אחידה, ומקשטים את המנה בעזרת שק זילוף.

אפשר לשמור את הבומבות במקרר, ולאפות ממש לפני ההגשה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!