אוכל
צילום׃ אסף רונן, mako אוכל

פירה כרישה וכרובית

בואו לטעום את הפירה המשודרג. יותר בריא, לא פחות טעים

ליה שומרון, יועצת קולינרית | mako אוכל | פורסם 01/12/11 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.8 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

1 כרובית, מפורקת לפרחים

1 תפוח אדמה חתוך לקוביות

1 כרישה (החלק הלבן בלבד), פרוסה

1-2 כפות שמן זית

מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1 בסיר עם מעט מים או בכלי לאידוי מאדים את הכרובית, תפוח האדמה והכרישה עד לריכוך מלא, מסננים ושומרים את המים.

2 ממתינים כ-30 דקות, מעבירים למעבד מזון, מוסיפים את שמן הזית והתבלינים וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק. אם המרקם קשה מדי ניתן להוסיף בהדרגתיות ותוך ערבוב ממי הבישול ששמרנו.

3 טועמים ומתקנים תיבול.

>> כל המתכונים לראש השנה