צילום׃ אסף רונן, mako אוכל
פירה כרישה וכרובית
בואו לטעום את הפירה המשודרג. יותר בריא, לא פחות טעים
ליה שומרון, יועצת קולינרית | mako אוכל
| פורסם 01/12/11
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
1 כרובית, מפורקת לפרחים
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות
1 כרישה (החלק הלבן בלבד), פרוסה
1-2 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1 בסיר עם מעט מים או בכלי לאידוי מאדים את הכרובית, תפוח האדמה והכרישה עד לריכוך מלא, מסננים ושומרים את המים.
2 ממתינים כ-30 דקות, מעבירים למעבד מזון, מוסיפים את שמן הזית והתבלינים וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק. אם המרקם קשה מדי ניתן להוסיף בהדרגתיות ותוך ערבוב ממי הבישול ששמרנו.
3 טועמים ומתקנים תיבול.