צילום׃ פאני דוד, אוכל טוב, mako
חזה עוף במרינדה זריזה וטעימה
קוצצים קצת פטרוזיליה ומערבבים עם שמן זית, סילאן ותבלינים - משרים את העוף ומעלים לגריל או למחבת פסים (אין פסים? לא נורא). ארוחת צהריים (או ערב) מעולה שמוכנה בפחות מחצי שעה
פאני דוד | mako אוכל
| פורסם 24/10/21
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
קילו חזה עוף, פרוס לשניצלים עבים
למרינדה:
כפית מלח
2 כפות סילאן
כפית תבלין פילדלפיה
כפית תבלין גריל עוף
מעט פלפל שחור
שן שום כתושה
פטרוזיליה קצוצה דק
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל מרכיבי המרינדה בקערה גדולה.
2 משרים את חזות העוף כ-10 דקות במרינדה.
3 מחממים מחבת פסים (או מדליקים גריל אם יש).
בואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם
4 צולים כל חזה כמה דקות מכל צד, ומגישים.
בתיאבון!