צילום׃ נמרוד סונדרס, כולם אופים עכשיו
מרקיז שוקולד לבן, פקאן סיני ובזיליקום
פטיפור קטן שיגנוב את ההצגה במינימום של המינימום עבודה: שוקולד לבן שמתערבב עם חמאה, פקאן סיני שנותן קראנץ' מתוק ובזיליקום שנותן טוויסט מגניב, קישוט של שוקולד מעל - וזה הכל. מערבבים - מקררים - חותכים
סאני דרעי | כולם אופים עכשיו
| פורסם 02/06/16
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
(לתבנית מלבנית סטנדרטית):
500 גרם שוקולד לבן
30 גרם חמאה
3 גרם מלח
400 גרם (פחית) חלב מרוכז
120 גרם פקאן סיני, קצוץ גס
חצי צרור בזיליקום, קצוץ גס
לקישוט:
שוקולד מריר, מומס
אופן ההכנה:
1 מחממים בסיר קטן על אש נמוכה את השוקולד הלבן, חמאה, המלח והחלב המרוכז ומערבבים עד שהשוקולד הלבן והחמאה נמסים לחלוטין.
2 מוסיפים פנימה את הפקאן הקצוץ והבזיליקום ומערבבים.
3 מעבירים את המסה לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים. מצננים במקרר כ-4 שעות.
4 מחלצים, פורסים לקוביות ומגישים.