אוכל
צילום׃ נמרוד סונדרס, כולם אופים עכשיו

מרקיז שוקולד לבן, פקאן סיני ובזיליקום

פטיפור קטן שיגנוב את ההצגה במינימום של המינימום עבודה: שוקולד לבן שמתערבב עם חמאה, פקאן סיני שנותן קראנץ' מתוק ובזיליקום שנותן טוויסט מגניב, קישוט של שוקולד מעל - וזה הכל. מערבבים - מקררים - חותכים

סאני דרעי | כולם אופים עכשיו | פורסם 02/06/16 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.7 39 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

(לתבנית מלבנית סטנדרטית):

500 גרם שוקולד לבן

30 גרם חמאה

3 גרם מלח

400 גרם (פחית) חלב מרוכז

120 גרם פקאן סיני, קצוץ גס

חצי צרור בזיליקום, קצוץ גס

לקישוט:

שוקולד מריר, מומס

אופן ההכנה:

1 מחממים בסיר קטן על אש נמוכה את השוקולד הלבן, חמאה, המלח והחלב המרוכז ומערבבים עד שהשוקולד הלבן והחמאה נמסים לחלוטין.

2 מוסיפים פנימה את הפקאן הקצוץ והבזיליקום ומערבבים.

3 מעבירים את המסה לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים. מצננים במקרר כ-4 שעות.

4 מחלצים, פורסים לקוביות ומגישים.

לכל מתכוני כולם אופים עכשיו