לביבות בטטה מקסימות ב-4 מרכיבים
נכון, זה לא כולל מלח, פלפל שחור ושמן לטיגון, אלה לא נספרים אצלנו כמרכיבים, אבל תודו שבחיים לא חשבתם שלביבות בטטה ביתיות הן משהו שאתם יכולים לתקתק כל כך בקלות. אז כן, אתם יכולים. ותודה לאהרוני
ישראל אהרוני | שיעור פרטי עם אהרוני
| פורסם 04/12/18
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
2 בטטות בינוניות, קלופות
4 כפות קמח תפוחי אדמה
2 כפיות עלי תימין קצוצים
1-2 כפות סירופ מייפל אמיתי
מעט מלח
פלפל שחור טחון טרי
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1 מגרדים את הבטטות בפומפייה גסה לתוך קערה גדולה.
2 מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לתערובת אחידה.
3 צרים מהתערובת לביבות קטנות ושטוחות, תוך כדי סחיטה של התערובת מנוזלים מיותרים.
4 מחממים שמן במחבת גדולה, וכשהוא חם (אבל לא יותר מדי) מכניסים את הלביבות למחבת.
5 מטגנים משני הצדדים עד להזהבה, ומוציאים לנייר סופג.