אוכל
תמונת AVI׃ mako

פסטה ברוטב תרד ושמנת

הדלקתם נרות, פתחתם יין טוב, הכנתם את הפלייליסט וכל מה שחסר לכם זה את המנה הבאה

אליסה המר | מאסטר שף | פורסם 31/08/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.5 20 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

2 כוסות פסטה ( פוזילי / פנה )

לרוטב

4 חופני עלי תרד טריים ( ללא גבעול )

1 חופן עלי בזיליקום

2 שיני שום

100 גרם גבינת פטה

100 גרם גבינת שמנת

100 מ"ל שמנת מתוקה ( 32%)

מלח

פלפל

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

2 טוחנים בבלנדר את כל מרכיבי הרוטב מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.