תמונת AVI׃ mako
פסטה ברוטב תרד ושמנת
הדלקתם נרות, פתחתם יין טוב, הכנתם את הפלייליסט וכל מה שחסר לכם זה את המנה הבאה
אליסה המר | מאסטר שף
| פורסם 31/08/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (2 מנות):
2 כוסות פסטה ( פוזילי / פנה )
לרוטב
4 חופני עלי תרד טריים ( ללא גבעול )
1 חופן עלי בזיליקום
2 שיני שום
100 גרם גבינת פטה
100 גרם גבינת שמנת
100 מ"ל שמנת מתוקה ( 32%)
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
2 טוחנים בבלנדר את כל מרכיבי הרוטב מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.