אוכל
צילום׃ Foodcollection, GettyImages IL

דג לוקוס צלוי

עם ירקות מוקפצים במחבת

חיים שלו | מסעדת השקד | פורסם 09/09/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.6 7 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

לדג:

450 גרם פילה לוקוס

1/4 כוס יין לבן

מלח, פלפל לפי הטעם

שמן זית

2 שיני שום כתוש

לירקות המוקפצים:

קישוא חתוך לרצועות

גזר חתוך לרצועות

בצל חתוך לרצועות

פלפל חריף או רגיל לפי בחירה, חתוך לרצועות

שמן זית

מעט שום כתוש

מלח, פלפל

אופן ההכנה:

1 לדג- צולים על אש קטנה במחבת סטייקים את הדג עם מעט מלח ופלפל, שמן זית, יין לבן ושום. כ- 12 דקות סה"כ לשני הצדדים.

2 מוקפצים- מקפיצים בווק את הירקות עם כל רכיבי התיבול למשך כ- 8 דקות.

3 הגשה- יוצקים יותר מחצי הכמות של הירקות בצלחת. מניחים את הדג ואת הירקות שנותרו מניחים מעל הדג וסביבו.

>> כל המתכונים לראש השנה