צילום׃ Lynn Seeden, Istock
בראוניז מושלמים
כשהעבודה דוחקת והמטלות אינסופיות, מומלץ להתענג על חתיכה של אושר שוקולדי צרוף
רוני מנדלמן | טעימא
| פורסם 15/11/11
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (10 מנות):
250 גרם חמאה
250 גרם שוקולד מריר איכותי (לפחות 40% מוצקי קקאו)
250 גרם סוכר
140 גרם קמח
6 ביצים
100 גרם אגוזי מלך ולוז קצוצים
50 גרם שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-160 מעלות. בקערת מתכת מעל סיר עם מים רותחים (בן מארי) ממיסים את השוקולד והחמאה עד לקבלת משחה חלקה.
2 מערבלים במיקסר את הסוכר עם התערובת החמה, עד שהוא נטמע ונמס.
3 מוסיפים את הביצים בהדרגה, כל פעם אחת, ומבליעים בתערובת.
4 מקפלים פנימה בעדינות את הקמח עד שמתקבלת תערובת חלקה.
5 מקפלים פנימה את האגוזים והשוקולד צ'יפס, יוצקים את התערובת לתבנית ומשטחים בצורה אחידה. אופים כ-30 דקות.