אוכל
צילום׃ Lynn Seeden, Istock

בראוניז מושלמים

כשהעבודה דוחקת והמטלות אינסופיות, מומלץ להתענג על חתיכה של אושר שוקולדי צרוף

רוני מנדלמן | טעימא | פורסם 15/11/11 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 45 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (10 מנות):

250 גרם חמאה

250 גרם שוקולד מריר איכותי (לפחות 40% מוצקי קקאו)

250 גרם סוכר

140 גרם קמח

6 ביצים

100 גרם אגוזי מלך ולוז קצוצים

50 גרם שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-160 מעלות. בקערת מתכת מעל סיר עם מים רותחים (בן מארי) ממיסים את השוקולד והחמאה עד לקבלת משחה חלקה.

2 מערבלים במיקסר את הסוכר עם התערובת החמה, עד שהוא נטמע ונמס.

3 מוסיפים את הביצים בהדרגה, כל פעם אחת, ומבליעים בתערובת.

4 מקפלים פנימה בעדינות את הקמח עד שמתקבלת תערובת חלקה.

5 מקפלים פנימה את האגוזים והשוקולד צ'יפס, יוצקים את התערובת לתבנית ומשטחים בצורה אחידה. אופים כ-30 דקות.