אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

עוגת פרג תפוחים

עוגה פשוטה ומהירה לאוהבי הפרג בתוספת ייחודית של חתיכות תפוחים מפנקות

עמיר לוליאן | ליליות בייקרי | פורסם 25/08/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 114 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (20 מנות):

3 ביצים
3/4 כוס שמן
1.5 כוסות סוכר
4 תפוחי גרנד סמיט מקולפים ומגורדים גס
1.75 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
קורט קינמון
קורט מלח
1 כוס פרג שלם (גרגירים לא טחונים)
גרידת תפוז משני תפוזים

אופן ההכנה:

1 טורפים היטב את הביצים, השמן והסוכר.

2 מוסיפים את התפוחים, ממשיכים לערבב ולבסוף מוסיפים את כל היבשים. ממשיכים לערבב 2-3 דקות.

3 יוצקים לתבנית (בקוטר 24 ס"מ) ואופים בחום של 170 מעלות כ – 50 דקות.