צילום׃ יחסי ציבור
עוגת פרג תפוחים
עוגה פשוטה ומהירה לאוהבי הפרג בתוספת ייחודית של חתיכות תפוחים מפנקות
עמיר לוליאן | ליליות בייקרי
| פורסם 25/08/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (20 מנות):
3 ביצים
3/4 כוס שמן
1.5 כוסות סוכר
4 תפוחי גרנד סמיט מקולפים ומגורדים גס
1.75 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
קורט קינמון
קורט מלח
1 כוס פרג שלם (גרגירים לא טחונים)
גרידת תפוז משני תפוזים
אופן ההכנה:
1 טורפים היטב את הביצים, השמן והסוכר.
2 מוסיפים את התפוחים, ממשיכים לערבב ולבסוף מוסיפים את כל היבשים. ממשיכים לערבב 2-3 דקות.
3 יוצקים לתבנית (בקוטר 24 ס"מ) ואופים בחום של 170 מעלות כ – 50 דקות.