צילום׃ iStock
טראפלס שוקולד-קוקוס-תפוז
מתכון משודרג בטעמים שמתאים גם לפסח
חגי לרנר | mako
| פורסם 05/04/09
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (30 מנות):
200 מ"ל קרם קוקוס
250 גרם שוקולד מריר איכותי קצוץ או שבור לקוביות קטנות
קליפה מגוררת דק מחצי תפוז
5 כפות שבבי קוקוס קלוי (להשיג בחנויות למוצרי קונדיטוריה)
1 כף ליקר תפוזים (למי שאוהב)
אופן ההכנה:
1 מניחים את השוקולד בקערה.2. מרתיחים בסיר קטן את קרם הקוקוס עם קליפת התפוז.3. שופכים את קרם הקוקוס על השוקולד וממתינים כדקה. מתחילים לערבב מהמרכז עד קבלת קרם אחיד וחלק, ללא גושים.4. מעבירים את הקערה למקרר עד לצינון מוחלט והתקשות התערובת.5. בעזרת כפית, מוציאים מהתערובת כדורים בגודל זית גדול ומגלגלים בין כפות הידיים לצורת כדור.6. מגלגלים כל כדור בקוקוס קלוי, מעבירים לעטרות נייר (מנז'טים) ושומרים בכלי אטום בהקפאה עד ההגשה.