צילום׃ Lynn Seeden, Istock
בראוניז לפסח
מתכון מומלץ לבראוניז ללא קמח המתאים לפסח ולכל השנה
חגית343 | פורום המתכונים של תפוז
| פורסם 24/03/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (15 מנות):
200 גרם שוקולד מריר
כוס ורבע סוכר
200 גרם חמאה או מרגרינה בטמפרטורת החדר
5 ביצים שלמות
חבילה אינסטנט פודינג שוקולד או וניל כשר לפסח
200 גרם אגוזים קצוצים
אפשר להוסיף מעט שוקולד צ'יפס ו/או מעט צימוקים
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
2 ממיסים שוקולד, סוכר וחמאה על להבה מאד נמוכה, תוך בחישה מתמדת. מסירים מהאש.
3 תוך כדי בחישה מוסיפים את הביצים אחת אחת.
4 מנפים את האינסטנט פודינג לתערובת ומוסיפים אגוזים. ממשיכים לבחוש כל הזמן.
5 מעבירים את התערובת לתבנית מלבנית (27X33) ואופים בחום של 175 מעלות כ-30 דקות. הבראוניז מוכנים כשיש קרום פריך מעליהם.
6 מצננים היטב ורק אז פורסים לריבועים קטנים.
>> הכנתם? ספרו לנו איך יצא!