תמונת AVI׃ שיעור פרטי עם אהרוני
לביבות תפוחי אדמה
הגרסא המשודרגת
גלי ברמן | רשת SPICES כלים וטעמים
| פורסם 25/11/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
6 יחידות תפו"א בינוני
1 חבילת פטרוזיליה קצוצה
1 בצל גדול קצוץ
2 חבילות בצל ירוק קצוץ
2 כפות אבקת מרק עוף
1 כף אבקת מרק פיטריות
2 ביצים
חצי כף כורכום
3 כפות קמח
מלח ופלפל
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1 קולפים וחותכים את תפוחי האדמה ומבשלים בסיר עם מים חמים עד לריכוך. מסננים ומועכים לפירה. 2. בקערת ערבוב מניחים את הפירה, מוסיפים את יתרת המצרכים ומערבבים היטב. 3. במחבת עם שמן מטגנים את הלביבות עד להזהבה משני הצדדים.