צילום׃ דניאל לילה, יחסי ציבור
לביבות שורשים ופטריות פורצ'יני
בבסיסן הן לביבות תפוחי אדמה אך בליבן מתחבאות הפתעות עשירות וטעימות להפליא
רותי קרניאל | Spices
| פורסם 24/11/10
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (15 מנות):
2 שורשי פטרוזיליה קלופים
שורש סלרי גדול קלוף
4 תפוחי אדמה קלופים
1-2 ביצים
5 פטריות פורצ'יני מושרות במים, סחוטות וקצוצות
מלח / פלפל גרוס
מעט קמח
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1 מרסקים את השורשים בפומפיה. מוסיפים את התבלינים ומערבבים. אם יש הצטברות של נוזלים סוחטים את התערובת ביד.
2 מוסיפים את הפטריות, הביצים והקמח. אם יש צורך, מוסיפים עוד מעט קמח לאחר ערבוב, לקבלת תערובת אחידה ולא מימית.
3 מחממים שמן במחבת ובעזרת כף יוצרים לביבות ומטגנים משני צדדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!