אוכל
צילום׃ דניאל לילה, יחסי ציבור

לביבות שורשים ופטריות פורצ'יני

בבסיסן הן לביבות תפוחי אדמה אך בליבן מתחבאות הפתעות עשירות וטעימות להפליא

רותי קרניאל | Spices | פורסם 24/11/10 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 2 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (15 מנות):

2 שורשי פטרוזיליה קלופים

שורש סלרי גדול קלוף

4 תפוחי אדמה קלופים

1-2 ביצים

5 פטריות פורצ'יני מושרות במים, סחוטות וקצוצות

מלח / פלפל גרוס

מעט קמח

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1 מרסקים את השורשים בפומפיה. מוסיפים את התבלינים ומערבבים. אם יש הצטברות של נוזלים סוחטים את התערובת ביד.

2 מוסיפים את הפטריות, הביצים והקמח. אם יש צורך, מוסיפים עוד מעט קמח לאחר ערבוב, לקבלת תערובת אחידה ולא מימית.

3 מחממים שמן במחבת ובעזרת כף יוצרים לביבות ומטגנים משני צדדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> לכל מתכוני הלביבות