אוכל

אוזני המן עם ריבה אדומה וקוקוס

בצק פריך ונימוח ששווה להרוס בשבילו דיאטה, עם מילוי מתוק ומקסים

פסקל פרץ-רובין | האתר הקולינרי של פסקל | פורסם 29/02/12 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2.7 15 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (30 מנות):

לבצק:

250 גרם חמאה

150 גרם אבקת סוכר

3 חלמונים

3 כוסות קמח, שעבר ניפוי

למלית:

1 כוס ריבה מעורבת אדומה

3/4-1/2 כוס פתיתי קוקוס

1/2 כוס בוטנים, קלויים וקצוצים

אופן ההכנה:

הכנת המלית:

מערבבים את כל החומרים היטב בקערה.

הכנת הבצק:

1 מעבדים את כל החומרים במעבד מזון לבצק אחיד וחלק. משהים במקרר במשך הלילה.

>> לאופציות מהירות יותר לבצק

2 מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי 1/2 ס"מ. קורצים עיגולים בכוס.

3 מניחים כפית מהמלית במרכז כל עיגול וסוגרים למשולשים. מהדקים היטב את הקצוות בצביטות.

4 מסדרים בתבנית משומנת ברווחים ואופים 20-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. מצננים ובוזקים מעל אבקת סוכר.

>> לכתבת אוזני ההמן המלאה

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!