אוזני המן עם ריבה אדומה וקוקוס
בצק פריך ונימוח ששווה להרוס בשבילו דיאטה, עם מילוי מתוק ומקסים
פסקל פרץ-רובין | האתר הקולינרי של פסקל
| פורסם 29/02/12
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (30 מנות):
לבצק:
250 גרם חמאה
150 גרם אבקת סוכר
3 חלמונים
3 כוסות קמח, שעבר ניפוי
למלית:
1 כוס ריבה מעורבת אדומה
3/4-1/2 כוס פתיתי קוקוס
1/2 כוס בוטנים, קלויים וקצוצים
אופן ההכנה:
הכנת המלית:
מערבבים את כל החומרים היטב בקערה.
הכנת הבצק:
1 מעבדים את כל החומרים במעבד מזון לבצק אחיד וחלק. משהים במקרר במשך הלילה.
2 מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי 1/2 ס"מ. קורצים עיגולים בכוס.
3 מניחים כפית מהמלית במרכז כל עיגול וסוגרים למשולשים. מהדקים היטב את הקצוות בצביטות.
4 מסדרים בתבנית משומנת ברווחים ואופים 20-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. מצננים ובוזקים מעל אבקת סוכר.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!