לביבות חנוכה ללא טיגון
לביבות דלות קלוריות במיוחד לחנוכה
ברק חורש | יופי של יום 1
| פורסם 03/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (6 מנות):
5 תפו"א (בגודל בינוני), קלופים ומגורדים בפומפייה
3 גזר (בגודל בינוני), קלופים ומגורדים בפומפייה
3 ביצים (מס' 2), טרופות
4 וחצי כפות קמח
1 חב' גבינת טוב טעם
קורט קינמון טחון
מעט מלח, פלפל שחור גרוס ואגוז מוסקט
אופן ההכנה:
1 סוחטים את התפו"א המגורד ומניחים בקערה עם שאר החומרים.
2 מערבבים היטב את כל החומרים עד קבלת תערובת אחידה.
3 יוצרים מהתערובת "קציצות" שטוחות ומניחים בתבנית על נייר אפייה.
4 מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לחום של כ- 180 מעלות למשך 10 דקות, הופכים את הלביבות ומכניסים לתנור למשך 10 דקות נוספות.
5 מוציאים מהתנור ומגישים.