אוכל

ציר עגל

הבסיס האולטימטיבי לתבשילי עגל ובשר

עודד שוורצברד | המלון הסקוטי | פורסם 11/08/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 2.5 2 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

1 ק"ג עצמות עגל מושחמות בתנור (בחום 230 מעלות עד לצבע זהוב/חום)
3 גזרים חתוכים גס
4 בצלים עם הקליפה חתוכים גס
2 כרשה חתוכים גס
מעט תימין
מעט פטרוזיליה

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל הירקות עם מעט שמן קנולה ומשחימים בתנור עד לצבע זהוב/חום.

2 מעבירים לסיר גדול ועמוק יחד עם העצמות והעשבים.

3 ממלאים במים כ-5-7 ליטר ומרתיחים. מבשלים הכול כ-24 שעות על אש נמוכה.