ציר עגל
הבסיס האולטימטיבי לתבשילי עגל ובשר
עודד שוורצברד | המלון הסקוטי
| פורסם 11/08/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (5 מנות):
1 ק"ג עצמות עגל מושחמות בתנור (בחום 230 מעלות עד לצבע זהוב/חום)
3 גזרים חתוכים גס
4 בצלים עם הקליפה חתוכים גס
2 כרשה חתוכים גס
מעט תימין
מעט פטרוזיליה
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל הירקות עם מעט שמן קנולה ומשחימים בתנור עד לצבע זהוב/חום.
2 מעבירים לסיר גדול ועמוק יחד עם העצמות והעשבים.
3 ממלאים במים כ-5-7 ליטר ומרתיחים. מבשלים הכול כ-24 שעות על אש נמוכה.