פרנץ' טוסט מצה במילוי מוצרלה ועגבניות
גם זה סוג של מצה בריי: מצה מטוגנת עם מוצרלה, עגבניות ובזיליקום. חול המועד מעולם לא הרגיש איטלקי יותר
אבי ביטון | אתר cookeat
| פורסם 20/04/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (6 מנות):
3 מצות חצויות לרבעים
3 ביצים
חצי כוס חלב
עגבנייה בינונית פרוסה ל-1/2 ס"מ
10 עלי בזיליקום
200 גר' מוצרלה איכותית
מעט שמן קנולה
כף חמאה לטיגון
אופן ההכנה:
1 מערבבים את החלב עם הביצים לבלילה ומשרים את המצות כדקה בפנים.
2 מוציאים את המצות, ומסדרים מעליהן את העגבניות, המוצרלה והבזיליקום.
3 מניחים מצה טבולה נוספת מעל, לוחצים, טובלים את הכל שוב בביצה ומטגנים בשמן ובחמאה עד להשחמה משני הכיוונים.