אוכל
צילום׃ דרור כץ, יחסי ציבור

סופגניות גבינה לבנה בלי שמרים

סופגניות בחצי שעה: אין שמרים שמעכבים את התהליך, ויש גבינה לבנה, שמעדנת ומעשירה את הבצק

פסקל פרץ-רובין | האתר הקולינרי של פסקל | פורסם 14/12/11 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.4 170 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1/2 2 כוסות קמח מנופה

2 גביעים גבינה לבנה (5% או 9% שומן)

4 ביצים

1/3 כוס שמן קנולה

1/2 כפית אבקת אפייה

קליפה מגוררת מלימון או תפוז

1/4 כפית מלח

1/2 כוס סוכר

שמן קנולה

לעיטור והגשה:

1/2 כוס ריבה אדומה

1/2 כוס אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1 מניחים בקערה רחבה את הקמח, ומוסיפים תוך כדי בחישה ולישה את הגבינה ויתר החומרים. לשים עד לקבלת בצק אחיד.

2 צרים מהבצק כדורים בקוטר 3-4 ס"מ ומגלגלים במעט קמח. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר רחב ומטילים לתוכו את כדורי הבצק. מטגנים עד שהכדורים מזהיבים.

3 מזלפים מעט ריבה בכל סופגנייה (הכי טוב עם שק זילוף) ובוזקים אבקת סוכר.

>> לא רוצים לטגן? נסו סופגניות אפויות 

>> לכל מתכוני הסופגניות