צילום׃ רונן מנגן, יחסי ציבור
עוגיות קוקוס מונצ'לו
עוגיות כשרות לפסח שייחטפו בשנייה
רולדין | מתוך חוברת המתכונים לפסח
| פורסם 30/03/09
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
470 גרם סוכר (2 + 1/3 כוסות)
7 חלבונים
280 גרם קוקוס טחון (2 + 3/4 כוסות)
2כפיות גרדת לימון (מ -1 לימון קטן)
2 טיפות תמצית וניל
אופן ההכנה:
1.מחממים תנור ל-180 מעלות.2.טורפים מעל בן מארי את החלבונים והסוכר עד להמסת הסוכר.3.מעבירים למערבל מזון, מוסיפים גרידת לימון ותמצית וניל ומקציפים עד לקבלת קצף יציב (כ- 10 דקות במהירות גבוהה).4.מנמיכים את המהירות ומוסיפים את הקוקוס בהדרגה.5.מזלפים בעזרת שק זילוף על גבי נייר האפייה, מקפידים לשמור רווח של 3 ס"מ בין העוגיות.6.מכניסים לתנור ומנמיכים את החום ל-170 מעלות.7.אופים במשך 14-12 דקות, עד לקבלת עוגיות עם גוון זהוב בהיר.