אוכל
צילום׃ Foodcollection, GettyImages IL

בורמואלוס

מצה בריי של טורקים וספרדים

עמרי אנדרס צורף | mako | פורסם 05/04/09 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.3 30 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חבילת מצות
4 ביצים
מלח, פלפל

אופן ההכנה:

1.משרים את המצות במים, כשהן רכות לחלוטין מסננים וסוחטים אותן 2.טוחנים יחד את המצות, הביצים והתיבול, עד למצב עיסתי 3.יוצרים לביבות ומטגנים בשמן עמוק עד שהן מזהיבות לגרסא הספרדית- אפשר לטחון לעיסה גם תרד.