אוכל
צילום׃ נופר צור, mako אוכל

בורמואלוס

מצה בריי של טורקים וספרדים

עמרי אנדרס צורף | mako | פורסם 05/04/09 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.3 30 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

   

מרכיבים :

חבילת מצות

4 ביצים

מלח, פלפל

אופן ההכנה:

1 משרים את המצות במים, כשהן רכות לחלוטין מסננים וסוחטים אותן.

2 טוחנים יחד את המצות, הביצים והתיבול, עד למצב עיסתי.

3 יוצרים לביבות ומטגנים בשמן עמוק עד שהן מזהיבות.

4 לגרסה הספרדית: אפשר לטחון לעיסה גם תרד.