יח``צ׃ יחסי ציבור
לביבות גבינה עיראקיות
יקבלו בשמחה תוספת של עלי מנגולד או תירס מקופסה
פסקל פרץ-רובין | http://www.pascalpr.co.il/
| פורסם 10/12/09
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (6 מנות):
5 ביצים
250 גר' גבינה מלוחה, מפוררת גס
1/4 כפית פלפל לבן טחון
5 גבעולי פטרוזיליה קצוצים דק (לא הכרחי)
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה את הביצים, הגבינה המלוחה, הפלפל הלבן והפטרוזיליה. 2. מחממים את השמן במחבת. נוטלים בכף מהבלילה ומניחים במחבת, משטחים קלות בעזרת גב הכף. מניחים לביבה ליד לביבה ומשאירים רווחים ביניהן. 3. מטגנים עד שהלביבות מזהיבות משני מהצדדים. מגישים חם או קר.