אוכל
צילום׃ עמרי אנדרס צורף

לביבות תפוחי אדמה מתובלות

בשדרוג קינמון ואגוז מוסקט

עמרי אנדרס צורף | mako | פורסם 16/12/09 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3 תפוחי אדמה
1/2 בצל
2 ביצים
2 כפות קמח
מלח
פלפל
1/2 כפית קינמון טחון טרי
1/4 כפית מוסקט טחון טרי
לטיגון: שמן קנולה

אופן ההכנה:

1 מקלפים את תפוחי האדמה ומגררים לתוך קערה. סוחטים מעט מהנוזלים. 2. מוסיפים את הביצים, למניעת השחרה. 3. קוצצים את הבצל דק ומוסיפים לתערובת. 4. מוסיפים כף קמח ומערבבים. אם התערובת דלילה מדי מוסיפים כף נוספת. 5. מתבלים ומחממים מחבת עם 2 כפות שמן. מטגנים את הלביבות כשלוש דקות מכל צד. 6. מגישים עם סוכר, שמנת חמוצה או אנטיפסטי זריז.