אוכל
יח``צ׃  יחסי ציבור

גנאש שוקולד ומצות עם קרם ופקאן סיני

ממתק קליל להכנה של מצות והרבה דברים טובים

איל פינקלשטיין | קייטרינג como | פורסם 01/04/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.5 66 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3 כוסות שוקולד
3 כוסות שמנת
6 מצות
200 גרם פקאן סיני

לקרם:

2 כוסות שמנת מתוקה
1/3 כוס סוכר

אופן ההכנה:

1 בסיר ממיסים את השמנת ואת השוקולד. 2. על תבנית סילפאט מסיליקון מורחים את תערובת השוקולד ועליה מניחים את המצות. 3. מקציפים את השמנת למוס יציב. 4. בתבנית עם השוקולד והמצות, מורחים את מוס השמנת (על שכבת המצות) וסוגרים שוב מעל במצות. 5. מקפיאים ליממה. 6. מוציאים את התבנית מהמקפיא וחותכים לקוביות. מגישים עם רוטב שוקולד חם וסורבה.