צילום׃ istockphoto
מטבוחה
חריף אש
ישראל אהרוני | דרך האוכל
| פורסם 28/04/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
1 קילוגרם עגבניות בשלות מאד
2 פלפלים אדומים חריפים פרוסים
4 פלפלים אדומים מתוקים, מנוקים, חתוכים לקוביות
5 שיני שם פרוסות
מלח, פלפל שחור טחון טרי
1 כף פפריקה
חצי כוס שמן
אופן ההכנה:
1 שמים את השמן בסיר ומאדים בו את השום והפלפלים, תוך ערבוב מדי פעם.
2 מוסיפים את כל שאר החומרים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים על להבה נמוכה מאד כ-45 דקות, עד שהתערובת סמיכה. אם יש צורך, מוסיפים במהלך הבישול מעט מים.