צילום׃ יחסי ציבור
אוזני המן במילוי אגוזים
מתכון לבצק נימוח במילוי תערובת של צימוקים אגוזים שומשום ודבש, רק חצי שעה עבודה
פסקל פרץ-רובין | האתר הקולינרי של פסקל
| פורסם 29/02/12
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (30 מנות):
לבצק:
250 גרם חמאה
150 גרם אבקת סוכר
3 חלמונים
3 כוסות קמח, מנופה
למלית האגוזים:
150 גרם צימוקים
150 גרם אגוזי מלך או שקדים, קצוצים
1/2 כוס גרגרי שומשום
1/4 כוס סוכר
5 כפות דבש
אופן ההכנה:
1 להכנת הבצק: מעבדים את כל החומרים במעבד מזון לבצק אחיד וחלק. משהים במקרר במשך הלילה.
2 מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי 1/2 ס"מ. קורצים עיגולים בכוס.
3 מניחים כפית מהמלית במרכז כל עיגול וסוגרים למשולשים. מהדקים היטב את הקצוות בצביטות.
4 מסדרים בתבנית משומנת ברווחים ואופים 20-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. מצננים ובוזקים מעל אבקת סוכר.
5.להכנת המלית: מערבבים את כל החומרים היטב בקערה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!