צילום׃ יעל אילן, יחסי ציבור
לביבות גזר ברוטב יוגורט שום שמיר
הלטקס המפורסמים בטוויסט כתום ובריאותי של גזרים ורוטב יוגורט קליל
מירי ארזי | מתוקה
| פורסם 24/11/10
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (20 מנות):
4 גזרים
1 בצל סגול קטן
2 כפות קמח
5 ביצים
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית כורכום
1 כף כוסברה טרייה קצוצה
לרוטב
100 מ"ל יוגורט טבעי
מלח פלפל לפי הטעם
1 שן שום קצוצה
1 כף גדושה שמיר קצוץ
1 כף שמן זית
1 מלפפון מקולף מגורד
אופן ההכנה:
1 מקלפים את הגזרים ומגרדים בפומפייה. חותכים את הבצל לקוביות קטנות.
2 מכניסים את כל הרכיבים לקערה ומערבבים. מכינים לביבות מהתערובת.
3 מחממים מחבת עם שמן (בגובה 1 ס"מ) ומטגנים 3 דקות מכל צד עד להזהבה.
4 מוציאים את הלביבות מהמחבת ומניחים על נייר סופג.
5 מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב ומגישים לצד הלביבות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!