צילום׃ דניאל לילה, רשת SPICES כלים וטעמים
לביבות ארטישוק ירושלמי
עם חרדל דיז'ון
רותי קרניאל | רשת SPICES כלים וטעמים
| פורסם 25/11/09
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
1 ק"ג ארטישוק ירושלמי קלוף לחתיכות ומבושל במי מלח עד התרככות ומסונן היטב
מעט קמח
2 כפות חרדל דיז'ון חלק
מעט עלי תימין
שן שום כתושה
חלמון אחד
מלח ופלפל גרוס
חמאה לטיגון
אופן ההכנה:
1 מועכים את הארטישוק הירושלמי (לא במעבד מזון!) ומוסיפים את יתרת החומרים. טועמים ומתקנים טעמים במידת הצורך.2. ממיסים חמאה במחבת. יוצרים לביבות בידיים רטובות ומטגנים משני צדדים עד הזהבה.3. מגישים עם רוטב של מעט מיונז עם שמנת מתוקה, מלח ופלפל, מעט עלי תימין.