צילום׃ דניאל לילה, יחסי ציבור
לביבות אורז
הלביבות הכי משודרגות שיש, עם בטטה, פטריות פורטבלו ורוטב קטיפתי של שמנת ועירית
רותי קרניאל | Spices
| פורסם 24/11/10
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (15 מנות):
כוס אורז פרסי מבושל במי מלח
בטטה בינונית מגוררת
4-5 פטריות פורטובלו מטוגנות ללא נוזלים בתיבול של מלח ופלפל שחור גרוס
בצל ירוק קצוץ
2-3 ביצים
2 כפות מיסו
מלח/פלפל גרוס
כף גדושה ראס אל חנות
לרוטב
כף פטרוזיליה קצוצה
כף כוסברה קצוצה
חצי זר עירית קצוצה
3 כפות שמנת באפלו
3 כפות מיונז משובח
מלח/ פלפל גרוס
אופן ההכנה:
1 מערבבים יחד את כל המרכיבים ויוצרים לביבות עם הידיים.
2 מחממים שמן במחבת ומטגנים את הלביבות משני הצדדים. מוציאים לנייר סופג.
3 מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב ומגישים לצד הלביבות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!