אוכל
צילום׃ דניאל לילה, יחסי ציבור

לביבות אורז

הלביבות הכי משודרגות שיש, עם בטטה, פטריות פורטבלו ורוטב קטיפתי של שמנת ועירית

רותי קרניאל | Spices | פורסם 24/11/10 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.9 19 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (15 מנות):

כוס אורז פרסי מבושל במי מלח

בטטה בינונית מגוררת

4-5 פטריות פורטובלו מטוגנות ללא נוזלים בתיבול של מלח ופלפל שחור גרוס

בצל ירוק קצוץ

2-3 ביצים

2 כפות מיסו

מלח/פלפל גרוס

כף גדושה ראס אל חנות

לרוטב

כף פטרוזיליה קצוצה

כף כוסברה קצוצה

חצי זר עירית קצוצה

3 כפות שמנת באפלו

3 כפות מיונז משובח

מלח/ פלפל גרוס

אופן ההכנה:

1 מערבבים יחד את כל המרכיבים ויוצרים לביבות עם הידיים.

2 מחממים שמן במחבת ומטגנים את הלביבות משני הצדדים. מוציאים לנייר סופג.

3 מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב ומגישים לצד הלביבות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> לכל מתכוני הלביבות