אוכל
צילום׃ Eising, GettyImages IL

קרפיון בתבשיל עגבניות

מתכון דגים נפלא לחג הפסח

| ארגון מגדלי הדגים | פורסם 05/04/09 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.7 15 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

3 כפות שמן זית לטיגון
5 עגבניות קלופות חתוכות לארבע
3 שיני שום פרוסות
1 פלפל חריף קצוץ
600 גרם פילה קרפיון דגי בריכה פרוס לנתחים של 150 גרם
כוס עלי כוסברה 1/3

אופן ההכנה:

1 מחממים בסיר שמן זית ומטגנים פלפל ירוק חריף. מוסיפים את פרוסות השום והעגבניות. 2. מבשלים על להבה בינונית כ-10 דקות. 3.מוסיפים את נתחי הקרפיון ומבשלים 10 דקות נוספות כאשר הסיר מכוסה, מתבלים בכוסברה קצוצה