צילום׃ Eising, GettyImages IL
קרפיון בתבשיל עגבניות
מתכון דגים נפלא לחג הפסח
| ארגון מגדלי הדגים
| פורסם 05/04/09
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
3 כפות שמן זית לטיגון
5 עגבניות קלופות חתוכות לארבע
3 שיני שום פרוסות
1 פלפל חריף קצוץ
600 גרם פילה קרפיון דגי בריכה פרוס לנתחים של 150 גרם
כוס עלי כוסברה 1/3
אופן ההכנה:
1 מחממים בסיר שמן זית ומטגנים פלפל ירוק חריף. מוסיפים את פרוסות השום והעגבניות. 2. מבשלים על להבה בינונית כ-10 דקות. 3.מוסיפים את נתחי הקרפיון ומבשלים 10 דקות נוספות כאשר הסיר מכוסה, מתבלים בכוסברה קצוצה