צילום׃ עמרי אנדרס צורף
פתות תימני לפסח
הגרסה של יוצאי העדה למצה וביצה שהשתדכו במחבת
עמרי אנדרס צורף | mako
| פורסם 29/03/09
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות -
מרכיבים :
6 מצות
3 ביצים
רבע כוס חלב
מלח, פלפל
חמאה לטיגון
גבינה צהובה מגוררת, לפי הטעם
אופן ההכנה:
1 משרים את המצות במים עד שהן מתרככות.2. חותכים את המצות לחתיכות קטנות.3. מטגנים במחבת עד שמזהיב קלות.4. טורפים את הביצים בכלי נפרד עם החלב ותבלינים.5. מוסיפים את תערובת הביצים למחבת.6. מטגנים עד שהביצה מוכנה.7. מפזרים את הגבינה הצהובה על הפתות, ומערבבים עד שהגבינה נמסה.